Kortingen, klantenkaarten en cadeaubonnen

Kortingen voor kinderen, scholieren, studenten en 65  – plussers

  1. Kinderen tot en met 13 jaar: Op dinsdag, woensdag en donderdag geldt een speciaal kindertarief voor de ‘standaard behandeling’.
  2. Scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun scholieren- of studentenpas aanspraak maken op een korting van 15%. Deze korting geldt op elke werkdag en wordt toegepast op het totaalbedrag van de behandeling.
  3. 65 plussers: Op dinsdag en woensdag geldt een korting van 10% op de totaalprijs van de behandeling.

Klantenkaarten en cadeaubonnen:

In Kapsalon ‘Les Artistes’ kunt u gebruik maken van een klantenkaart. Iedere behandeling* en/of aankoop van een product wordt op deze kaart bijgeschreven. Een ‘volle kaart’ (na 10 behandelingen / aankopen) geeft recht op een korting van 3% over het totaalbedrag van uw klantenkaart. Die korting komt in mindering op de prijs van de 11e behandeling. Daarnaast kunt u bij inlevering van een volle klantenkaart aanspraak maken op een (extra) korting van 10% op de aankoopprijs van een product.

Betaling van de behandeling / aankoop producten kan ook – deels – plaatsvinden door middel van cadeaubonnen en / of inlevering van ‘volle klantenkaarten’.

* Bedragen voor behandelingen waarvoor kortingen of speciale tarieven gelden, worden niet bijgeschreven op de klantenkaarten.

Cadeaubonnen:

* De aankoop van een cadeaubon wordt niet bijgeschreven op de klantenkaart.

De waarde van de cadeaubon wordt in zijn geheel als betaling verrekend op de klantenkaart van degene die de cadeaubon heeft ontvangen / inlevert.