voor haar

Hairdesign, kleurbehandelingen en intensieve haarverzorging

U kunt voor alle behandelingen bij Les Artistes terecht. Eerst informeren we naar uw wensen en op basis daarvan wordt de tijd voor een afspraak ingepland. Knippen, stylen, watergolf, föhnen, kleuren, permanent, verzorging, opsteken, alles kan. Op basis van persoonlijk advies van uw hairstylist worden de behandeling en te gebruiken producten vastgesteld, waarna duidelijkheid gegeven kan worden over de prijs.

Styling voor elk type
Elkaars vertrouwen winnen lukt niet in een knipbeurt van een half uurtje. Wij nemen de tijd, luisteren naar uw wensen en zorgen er altijd voor dat uw haar er beter uit ziet.
Ieder mens, ieder type is anders. Om die reden kiezen we voor een persoonlijke aanpak: een goed gesprek tussen klant en kapper leidt tot de beste resultaten. De mogelijkheden zijn onbeperkt en het is dan ook van belang om te kijken wat het beste bij u past.
De technieken zijn steeds meer gebaseerd op verzorging. Voor krulvorming, het creëren van meer volume en langere houdbaarheid van kapsels worden alleen producten gebruikt die de conditie van uw haar verbeteren.

Kleuringen
We zijn gespecialiseerd in haarkleuringen, van natuurlijke tot oplichtende, felle kleuren. Ook voor de kleuringen worden zoveel mogelijk verzorgende producten gebruikt. Dat zijn intensieve kleuringen op crèmebasis.

Intensieve haarverzorging
U kunt bij ons terecht voor massages van het haar en de hoofdhuid en behandelingen met speciale crèmes en shampoos. Voor sommige haarsoorten bieden wij een intensieve keratinebehandeling aan, waardoor het haar drie maanden lang gezond glanst en niet meer pluist.