voor hem

Herenkapsels en barbershop

Lichaams- en haarverzorging is ook voor mannen veel belangrijker geworden! In de kapsalon is een aparte hoek voor mannen ingericht. Of u nu komt voor knippen, stylen, scheren en/of baardverzorging, de speciaal getrainde barbiers staan voor u klaar.

Knippen en stylen
Op het ogenblik is de retrostijl erg in. Dat betekent wel dat je de tijd moet nemen voor een bezoek aan de kapsalon. De retrostijl is gebaseerd op verschillende modetrends vanaf 1900 tot de jaren ’60 van de vorige eeuw. Vaak hoort hier ook baard- of snorverzorging bij en dat neemt meer tijd in beslag dan alleen knippen. Bij deze stijl horen speciale stylingproducten.

Scheren
In de kapsalon wordt een speciale scheertechniek toegepast ‘met het mes’. Wie zich laat scheren kan heerlijk achterover leunen in de speciale stoelen. Een scheerbeurt bij Les Artistes is pure verwennerij, vergelijkbaar met een bezoekje van een vrouw aan de schoonheidssalon.

Ook een leuk cadeau!

Baard- en snorverzorging
Baarden en snorren zijn weer helemaal terug van weggeweest en zullen de komende jaren niet zomaar verdwijnen. Steeds meer wordt qua stijl teruggegrepen naar vroeger. De trends van de vorige eeuw worden in een modern jasje gegoten en ontwikkeld tot een nieuwe stijl van nu.