voor hem

Barbier / Herenkapper

Onze mentaliteit

De connectie tussen een man en zijn barbier is een privilege voor allebei.
De bedoeling was er om mannen en jongemannen een eigen plek te bieden. En zodoende ontstond de “Mannenhoek”. Deze plek die dienst doet als kappersplek en praathoek. Waar sociaal en ethisch vrijwel alles bespreekbaar is. Waar je vandaan komt met een fris gevoel en goede moed. Dat is onze Mannenhoek.

Gaat het om een grote baard of glad gezicht, wij zijn er voor jou!
Met oog voor trend en liefde voor klassiek, is geen kapsel te gek en is (bijna) alles mogelijk.
Disclaimer: Wij verrichten geen wonderen.

Wat wij wel bieden

De Deluxe:
Je haar word geknipt, geschoren en gewassen tot in de puntjes en uitgewerkt tot in detail. Word gevolgd met een warme handdoek en warm scheerschuim om de nekharen uit te scheren. En dat alles onder het genot van een goede bak koffie en wat slap gelul.

The Gentleman’s Choice:

Haren die bij binnenkomst al schoon zijn worden nat gemaakt en geknipt. Opgeschoren waar nodig en de nek uitgeschoren met het mes. Loop je de deur uit, de pet kan weer op en de dag worden vervolgd. Simpel, snel en vooral eventjes gedaan.

The One All Over:
Houd je van eenvoud. Mag het haar geen moeite kosten en heb je toch geen tijd om je haren te doen voor je vroege dienst. Een standje 1 is 3mm en gaat over het hele hoofd. Nog simpeler, nog sneller en de deur uit in 15 min.

De Razor Fade:
De liefhebber wil niet anders.
Je haar is geknipt maar de zijkant kan niet kort genoeg. Met warm schuim en scherp mes worden zijkantjes, en achterkant natuurlijk, glad geschoren op traditionele wijze. Verder word alles net als de Deluxe afgerond door het haar te wassen en netjes in model te leggen.

“Ready for the front”